Zolang je niet de moeite neem om je verantwoordelijkheid te nemen over de manier waarop je met tijd omgaat, zal het je niet lukken om tijd weer de baas te worden. Iedere keuze die je maakt, alles wat je doet, brengt je dichter bij of juist verder weg van een ritme dat meer ruimte bied aan je behoeften. Als je je daar bewust van wordt, zal dat je helpen om geleidelijk weer grip te krijgen op de manier waarop je dagelijks met tijd omgaat. 

Onze werkelijkheid is eigenlijk de keuzes die we maken. Elke dag kiezen we iets ten kosten van iets anders, ook als we ons daarvan niet bewust zijn; werken bij deze werkgever en niet bij een andere werkgever, onregelmatig werk en niet een 9 tot 5 baan, een eigen bedrijf en niet voor een werkgever werken, twee keer per week boodschappen doen, dwangmatig onze mailbox of social media checken, even koffie/thee drinken bij een vriendin en ga zo maar door.

Het is voldoende om eens te kijken naar ons dagelijks leven om te weten wat we doen met onze tijd plus de keuzes die we daarin hebben gemaakt. Die ons brengen naar de relatie van ons dagelijkse ritme.

Om weer de baas te worden van je tijd is niets meer of minder dan overschakelen van het gevoel dat je de tijd ondergaat naar het gevoel dat je de tijd hebt gekozen. Goed omgaan met je tijd komt uiteindelijk neer op bewust durven kiezen. Dat is je volle verantwoordelijkheid nemen en duidelijk de leiding nemen van je handelingen. Je neemt de teugels weer in eigen handen.

Het is tijd voor een goede relatie met tijd.

Ik kan en je hierbij helpen.

  • Wil jij weer overzicht krijgen?
  • Of meer tijd voor jezelf?
  • Kom jij voor je gevoel tijd te kort in de dagelijkse verplichtingen?
  • Ben jij de balans kwijt tussen je werk, privéleven en jezelf?

Neem dan nu contact met me op. En ik help je naar rust, overzicht en tijd voor jezelf!

 

× Kan ik je helpen?