Een zelfverzekerde vrouw ben je niet vanaf je geboorte die wordt je. Dus stop met twijfelen en geloof in je zelf. Het enige verschil tussen een zelfverzekerd succesvol persoon en iemand die dat niet is, is hoe die twee over zichzelf denken. Als je je inzet om iets te bereiken, kun je die energie net zo goed slim gebruiken.

“Want vergis je niet het kost veel meer energie om te doen alsof, dan dat je jezelf bent en laat zien”

Leer om aardiger te zijn voor jezelf en meer van jezelf te houden en je eigen beste vriendin te zijn. Focus als je in de spiegel kijkt op wie je ziet in plaats van op wat je ziet. Leg de nadruk op je positieve kwaliteiten, vaardigheden en krachten in plaats van negatief te zijn.

Leer complimenten van anderen en jezelf te accepteren zodat jij je daarbij goed voelt en niet ongemakkelijk.

De sleutel tot succes: we moeten ons niet zo druk maken. Zelfvertrouwen begint en eindigt bij jezelf. Je zelfvertrouwen hangt af van de relatie die je met jezelf hebt. Hoe groter het vertrouwen in jezelf, hoe meer je zult bereiken.

Herken je emoties en probeer ze te benoemen en ervaren. Zo worden ze makkelijker te bewerken en om te zetten naar het positieve. Door verschillende vragen te stellen over je gedachte, kun je bepalen of je gedachtes reëel zijn of niet. Je leert jezelf of de situatie vanuit een ander, minder negatief perspectief te bekijken.

Negatieve emoties kunnen een signaal zijn dat je niet doet wat bij je past. Denk aan wat voor jouw belangrijk is en sta stil bij je emoties. Juist als je aan de gang gaat met die moeilijke gevoelens leer je jezelf beter kennen en kom je dichter bij de persoon die je echt wilt zijn.

Hoe zou het voor jou zijn dat jij die zelfverzekerde vrouw bent? Die vrouw die met rust en alle overzicht, zich vol kan focussen op haar gezin, haar werk en niet te vergeten haar zelf!

× Kan ik je helpen?